Fra venstre salgskonsulent Inge Rake, daglig leder Geir Erik Gulliksen, ordremottaker Leif Harald Meland og salgskonsulent Ove Reidar Bergsagel.

Fra venstre salgskonsulent Inge Rake, daglig leder Geir Erik Gulliksen, ordremottaker Leif Harald Meland og salgskonsulent Ove Reidar Bergsagel.

Verdensnavn innen elektroverktøy

Gå inn døren i Sjøhagen 11, kikk til venstre – og bli imponert. I det store butikklokalet finnes det du måtte ønske av kjente merkevarer innen elektroverktøy – som Makita, Hitachi, Bosch, Panasonic og Milwaukee – og alt med nødvendig tilbehør og tilleggsutstyr. Du finner ikke større bredde i verktøyutvalget noen steder her i distriktet.

Langt samarbeid med disse kjente leverandørene gjør at folkene i BIV har all nødvendig fagkunnskap som kan gis videre til kunden. Du kan være sikker på å få all den hjelp du trenger før du går ut av butikken. Det gir trygghet – og et godt grunnlag for fremtidig samarbeid.

Over 10.000 artikler på lager

Ingen skal slå oss på leveringsdyktighet. Vi registrerer at flere av våre konkurrenter legger hovedlageret sitt til Østlandet, og da kan ting ta tid. Vi kan glede våre kunder med at det aller meste som trengs, kan leveres på dagen. Og skulle vi hente noe utenfra, blir det med jet-fart. Vi vet at tid er penger for våre kunder. Lageret er bygget ut fra lang erfaring og i samarbeid med kundene – slik at vi til enhver tid har liggende de produktene vår kunder har behov for.

Også etter butikktid. Vår vakttelefon 51 88 99 30 kan brukes hele døgnet – det er betryggende å vite når behovet for rask hjelp dukker opp. Vi er imøtekommende og fleksible for alle som trenger oss og våre produkter.

Verneutstyr og arbeidsbekledning  

Som totalleverandør til håndverkere og industrivirksomheter må vi hele tiden holde oss orientert om nye regler og normer innenfor HMS. Vi har en stor avdeling for verneutstyr, vernesko og arbeidstøy, og også her har vi valgt leverandører på øverste hylle – med navn som Blåkläder, Univern og Skydda – pluss kjente merker innen vernefottøy som Diadora, Pezzol, Grisport og andre

BIV lagerfører et bredt utvalg arbeidstøy, vernesko, hodevern, hørselvern, øyevern, åndedrettsvern, fallsikring,  hudbeskyttelse, hansker, førstehjelpsutstyr, skilt og sperremateriell.